Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de 6 ayda 132 bin 691 adet Halk Ekmek satıldı

Çiftlikköy’de bu yıl ilk kez başlatılan Halk Ekmek uygulaması, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Mayıs ayında Sahil Mahallesi ve Çiftlik Mahallesi’nde olmak üzere iki noktada hizmete giren Halk Ekmek Satış Noktalarında ilk altı aylık periyotta toplam 132 bin 691 adet Halk Ekmek satışı yapılırken, verilere göre en yoğun talep 18 bin 126 adetle temmuz ayında gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2025 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2025 12:56
Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran
Çiftlikköy’de 6 ayda 132 bin 691 adet Halk Ekmek satıldı

Çiftlik Mahallesi 23 Nisan Meydanı’nda bulunan Halk Ekmek Satış Noktasına ise vatandaşlar daha yoğun ilgi gösterdi.

İlçe merkezinde halk ekmek satışı aralık ayı itibariyle toplamda 75 bin 205 olurken, Sahil Mahallesi Atatürk Parkı’nda bulunan diğer satış noktasında ise 57 bin 486 adet ekmek vatandaşların evine ulaştı.

“NE KADAR DOĞRU BİR İŞ YAPTIĞIMIZIN BİR GÖSTERGESİ”

Halk Ekmek uygulamasının seçim vaatleri arasında yer aldığını hatırlatan ve sosyal belediyecilik anlayışının verimli uygulamalarından birisi olarak bu vaadi yerine getirdiklerini belirten Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve ekonomik gıdaya erişimini kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz Halk Ekmeğe olan talep beni mutlu etti. Ayrıca bu konuda ne kadar doğru bir iş yaptığımızın da bir göstergesi oldu. 200 gramlık somun ekmek 10 TL’lik satış fiyatıyla sofralara ekonomik anlamda katkı sağlıyor. Ayrıca askıda ekmek uygulamamızla da ihtiyaç duyan her Çiftlikköylünün ekmeğe ulaşmasına destek veriyoruz. Bu konuda da hemşehrilerim duyarlılık gösteriyor ve maddi anlamda zorlanan ailelere askıda ekmek uygulamamızla birlikte katkı vermiş oluyor” diye konuştu.

Mehmet Mirzacan Baran

Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.