Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram öncesi kolonya fiyatları Yalova’da ne kadar?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Yalova’da kolonya fiyatlarının ne durumda olduğu merak edilen konular arasında yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 01:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 01:12
Kaynak: Murat Can Aytemur
Bayram öncesi kolonya fiyatları Yalova’da ne kadar?

Bayramlar şüphesiz ki birlik ve beraberliğin öneminin vurgulandığı küçükten büyüğe herkesin bir arada olduğu neşeli ve anlamlı günlerdir. Tabii ki şeker ve kolonya da bayramların vazgeçilmez ikilisidir. Pek çok vatandaş bayram öncesinde şeker ve kolonya alarak misafirlerine sunmak için hazırlık yapmaktadır. Artan enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle bu Ramazan Bayramı’nda, her sektörde olduğu gibi fiyatlarda bir artış yaşandı. Bu sene, 9 Nisan salı günü arefe günüyken bayram ise 10-12 Nisan arası oldu. Yavaş yavaş bayram hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu şeker ve kolonya dükkanlarında buldu. Yalova Hayat olarak siz değerli okuyucularımız için Yalova’da ki kolonya fiyatlarını araştırdık ve siz değerli okuyucularımız için haberimizde derledik.

‘’GEÇTİĞİMİZ YILLARA ORANLA SATIŞLARDA %50 DÜŞÜŞ VAR’’

Gerçekleştirdiğimiz ’Yalova Geceleri Kolonya & Parfümeri’ işletmesi ziyaretinde, Yetkili Çağrı Kerem Dilsizoğlu’na ilk olarak bayram önü satışların ne durumda olduğunu sorduk. Dilsizoğlu konu ile alakalı olarak sözlerinde, ‘’Bayram önü satışlarımız, normal günlere oranla yükseldi, ancak geçtiğimiz 4-5 yıl ile karşılaştırırsak bu bayram satışlarımızın %50 düştüğünü söyleyebilirim, bu satışların arefe günü yükselmesini bekliyoruz, vatandaşlarımız genellikle kolonya alışverişi için arefe günü veya bir iki gün öncesini tercih ediyor’’ ifadelerine yer verdi.

‘’FİYATLARI KİMİSİ PAHALI BULUYOR KİMİSİ DE UYGUN GÖRÜYOR’’

Bayramların vazgeçilmezi olan kolonyaların, satış fiyatlarına vatandaşın verdiği tepki ile ilgili sormuş olduğumuz soruya, Dilsizoğlu’ndan aldığımız cevap şu şekilde oldu, ‘’Kolonya fiyatları kimi vatandaşımız tarafından gayet uygun fiyatlı olarak görülürken, kimi vatandaşımız içinde oldukça pahalı gelebiliyor. Emekli kesim fiyatların biraz daha uygun olmasını beklerken, gençler ise fiyatların gayet ucuz olduğunu söylüyor. Tabi enflasyonun etkisiyle her sektörde olduğu gibi kolonya fiyatlarında da yükselme yaşandı ancak söylediğim gibi fiyatların uygunluğu kişiden kişiye göre değişebiliyor.  

‘’EN ÇOK YALOVA GECELERİ SATILIYOR’’

Yalova Halkı’nın bu yıl bayramda en çok tercih ettiği kolonya, ülke genelinde adını duyurmuş ve çokça vatandaş tarafından yoğun ilgi gören ‘Yalova Geceleri’ oldu. Çok sayıda vatandaşın severek kullandığı Yalova Geceleri kolonyası bu yıl da yeşil rengiyle raflarda yerini aldı ve vatandaşın beğenisine sunuldu. Dilsizoğlu yapmış olduğu açıklamada, ‘’Vatandaşlarımız bu bayramda da Yalova Geceleri’ne yoğun ilgi gösterdi. Senelerdir vatandaşımızla özdeşleşmiş olan bu kolonyanın bu sene de en çok satılan kolonyalar arasında yer aldığını söyleyebilirim’’ diye belirtti.

Kolonya fiyatlarından bazıları aşağıdaki şekildedir:

Limon kolonyası ½ L 50 TL

Limon kolonyası 1 L 100 TL

Parfümlü kolonyalar 250 ml 200 TL

Yalova Geceleri 40 TL-250 TL.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.