Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da ‘Bağımlılık’ konulu yarışmada dereceye giren öğrenciler belli oldu

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ‘Bağımlılık’ konulu afiş, resim, karikatür, kompozisyon ve şiir yarışmalarının sonuçlarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 00:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 00:16
Kaynak: Serap Polat
Yalova'da ‘Bağımlılık’ konulu yarışmada dereceye giren öğrenciler belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğiyle 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi' kapsamında düzenlenen "Bağımlılık" konulu yarışmada Yalova’da dereceye giren öğrenciler belli oldu.

ÖĞRENCİLER AFİŞ, RESİM, KARİKATÜR, KOMPOZİSYON VE ŞİİR KATEGORİSİNDE YARIŞTI

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmelerini ve sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlamak amacıyla hazırlanan 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi' kapsamında düzenlenen ‘Bağımlılık’ konulu afiş, resim, karikatür, kompozisyon ve şiir yarışmaları Yalova’da da düzenlendi. Edebi Alan ve Görsel Alan kategorilerinde düzenlenen yarışmanın sonuçları İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açıklandı. Öğrencilere ödüllerini ise İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe takdim etti.

İL BİRİNCİSİ OLAN OKULLAR

Edebi Alan kategorisinde Gaziosmanpaşa İlkokulu, Çiftlikköy Şehit Abdülhamit Kaya İmam Hatip Ortaokul ve Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 1’inci oldu. Görsel Alan kategorisinde ise Çınarcık Füruzan Kınal İilokul, Çınarcık Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğrencileri 1’inci oldu. Öğrencilere ödüllerini veren İl Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, başarılarının devamını diledi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.