Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Uraloğlu’ndan Yalova Ve Osmangazi Köprüsü paylaşımı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Osmangazi Köprüsü sayesinde Yalova ile Kocaeli arasında ulaşım süresinin 6 dakikaya düştüğünü ve bu sayede zamandan 85 milyar lira tasarruf sağlandığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2025 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2025 14:47
Kaynak: YALOVA HAYAT
Bakan Uraloğlu’ndan Yalova Ve Osmangazi Köprüsü paylaşımı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Yalova’yı da etiketleyerek Osmangazi Köprüsü’ne ilişkin bir paylaşım yaptı. Bakan Uraloğlu, paylaşımında, Kocaeli ile Yalova arasındaki kara yolu ulaşımının Körfez'i dolanarak yaklaşık 1,5 saat sürdüğünü, Osmangazi Köprüsü sayesinde bu sürenin sadece 6 dakikaya indiğini ifade etti.

Köprüyle birlikte hem ekonomik hem de zaman açısından büyük kazanımlar sağlandığını vurgulayan Uraloğlu, “Zamandan sağladığımız toplam tasarruf 85 milyar lirayı aştı. Osmangazi Köprüsü, bölge ulaşımına değer katıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Uraloğlu’nun paylaşımının ardından birçok sosyal medya kullanıcısı da görüşlerini yorum olarak iletti. Bazı vatandaşlar köprü çıkışındaki otoban bağlantı yolundan ücret alınmasına tepki göstererek bu uygulamanın kaldırılmasını talep etti. Diğer kullanıcılar ise köprü geçiş ücretlerinin yüksekliğine dikkat çekerek geçişlerin daha erişilebilir hale getirilmesi çağrısında bulundu.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.