Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adil Yele eğitimin önemine dikkat çekiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, ilçede bulunan eğitim öğretim kurumlarını ziyaret ederek eğitimin önemine dikkat çekmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 03:37
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 03:37
Kaynak: Murat Can Aytemur
Adil Yele eğitimin önemine dikkat çekiyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala, Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Göreve geldiği taktirde sosyal belediyecilik anlayışı ile her zaman ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağından bahseden Yele, eğitimin gelecek için en önemli faktörlerden biri olduğunu belirterek ilçe genelinde eğitim ve öğretim kurumlarına ziyaret gerçekleştiriyor. Yele bu kapsamda; Özel Bahçeşehir Koleji, Özel Küçümenler Anaokulu ve Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu’nu ziyaret etti. 

İlk olarak Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu’nu ziyaret eden Yele, burada Okul Müdürü İlhan Aydan ve öğretmenler ile bir araya geldi ve öğretmenlere müjdeli haberi verdi. Yele sözlerinde, “Etibank’ta yapacağımız sosyal tesis ve kır düğün alanında öğretmenlerimiz için bir lokal yeri de ayıracağız. İmar komisyonu dönemim olduğu gibi tüm eğitim kurumlarımıza belediye olarak desteğimizi sürdüreceğiz” diye belirtti. Sonrasında Özel Küçümenler Anaokulu’nu ziyaret eden Yele, Okul Müdürü Kemal Kılıç ve öğretmenler ile beraber sohbet etti, eğitime dair önerileri dinledi ve sözlerinde, “Hem bir öğretmen eşi olarak hem de bir yerel yönetici olarak öğretmenlerimizin taleplerini çok iyi biliyorum. Kendileriyle güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Nazik ağırlamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Son olarak Özel Bahçeşehir kolejine ziyarette bulanan Yele, burada da okul yöneticileri ve tüm kampüs ile bir araya gelerek seçimi kazanıp göreve geldiği taktirde hayata geçirmeyi planladığı projelerini aktardı, “Tüm eğitim kurumlarımıza belediye olarak destek vereceğiz” diye belirtti. 

Murat Can Aytemur
 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.