Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acun Ilıcalı açıkladı: Günlerdir adada olmayan Nagihan diskalifiye mi oldu?

Survivor’ın gelmiş geçmiş en başarılı kadın yarışmacılarından biri olan Nagihan Karadere Survivor Allstar 2024 sezonunda en başarılı kadın yarışmacı olarak sezona devam ederken geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir sakatlık nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Acun Ilıcalı dün katıldığı Survivor Ekstra programında Nagihan’ın son durumu ile ilgili bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 12:46
Kaynak: Hilal Baldemir
Acun Ilıcalı açıkladı: Günlerdir adada olmayan Nagihan diskalifiye mi oldu?

Yayınlandığı her sezon reyting rekorları kıran ve izleyiciyi adeta ekrana kilitleyen Survivor yarışması bu sezon Allstar yarışmacıları ile ekranlara geliyor. Kaosun ve rekabetin üst seviyede olduğu yarışmada en çok konuşulan isimlerden biri de Nagihan Karadere.

nagihan ne zaman dönecek

Sakatlıkların ve kazaların art arda yaşandığı yarışmada gerilim ve heyecan bir an olsun durmuyor. Yarışmanın en iddialı kadın isimlerinden olan Nagihan geçtiğimiz günlerde oyun sırasında bir sakatlık yaşayarak ambulansla hızla hastaneye kaldırılmıştı.

Yaşadığı sakatlık sebebiyle günlerdir oyun alanında ve adada olmayan Nagihan’ın sağlık durumu izleyici tarafından büyük bir merak konusu olmaya devam ederken Acun Ilıcalı katıldığı Survivor Ekstra programında yarışmacının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Nagihan diskalifiye mi olacak?

Yaşadığı ciddi sakatlıktan sonra yarışmaya devam edip edemeyeceği izleyenler tarafından merakla beklenen yarışmacı hakkında Ilıcalı, ''Büyük ihtimalle şöyle olacak. Bir iki gün içerisinde Nagihan ile baş başa bir konsey yapacağız herhalde. Kendisinin bir şeyleri bilip karar vermesi gerekecek. Karar ona kalacak herhalde.

Çünkü doktorlarımızdan sağlıkla ilgili net bir şekilde 'Problem yaşar' raporu gelmedi. Ancak tekrar oynarsa sakatlığı artabilir. Onun normal hayatını etkileyecek bir şey yok. Ama bu sakatlıklar da nasıl oynayacak gibi bir durum. Nagihan'ın durumuna bir şey diyemiyorum. 50/50 derim şu an. Seneye de katılabilir isterse.” ifadelerini kullandı.

Nagihan Karadere’nin yarışmaya devam edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde kendisiyle birebir yapılacak bir konseyde kendi kararına bağlı olarak belirlenecek.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.