Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zamanı durduran öğrencilere teşekkür belgesi

Çınarcıklı öğrenciler Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Zamanı Durduranlar Fotoğraf Yarışmasından dereceyle döndüler

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 09:24
Kaynak: Murat Can Aytemur
Zamanı durduran öğrencilere teşekkür belgesi

Öğrencileri kutlayan Çınarcık Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak elde edilen başarının eğitim camiasında sevince neden olduğunu ifade etti. Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Zamanı Durduranlar Fotoğraf Yarışmasında Çınarcıklı öğrenciler büyük bir başarı elde etti. Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Fecir Alzebbdah il ikincisi, Nida Nur Güldalı ise il üçüncüsü oldu. Başarılı öğrencileri okullarında ziyaret eden Çınarcık Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülkerim Özkök, kendilerini tebrik ederek teşekkür belgelerini takdim etti. Özkök, öğrencilerin elde ettiği başarının tüm eğitim camiasını sevince boğduğunu ifade etti.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışma, lise öğrencilerinin fotoğraf sanatına olan ilgisini artırmak ve bu alandaki becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.