Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Ordulular Derneği’nden, örnek olacak yardım faaliyetleri

Yalova Ordulular Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Birtek, dernek olarak Ramazan ayı boyunca yaptıkları etkinlikler ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıkları yardımlar hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 07:50
Kaynak: Serap Polat
Yalova Ordulular Derneği’nden, örnek olacak yardım faaliyetleri

Hoşgörü, birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının en üst seviyede yaşandığı zamanlardan biri olan Ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışma daha da önem kazanıyor. Müslümanların dünya genelinde huzur ve mutluluk bulduğu manevi bir özelliğe sahip olan Ramazan ayında kardeşlik değerlerine sahip çıkarak iyiliği yaygınlaştırmak en önemli faaliyet olarak göze çarpıyor.

ÖĞRENCİLERLE İFTAR SOFRASINI PAYLAŞTILAR

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu daha iyi kavramak ve yaşatmak adına çeşitli etkinlikler düzenleyen Yalova Ordulular Yardımlaşma ve Kültür Derneği de hemşerilerinin kalplerine dokunmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca Yalova’da yaşayan Ordululara hayırsever vatandaşların yardımıyla erzak kolisi ve alışverişi kartı dağıtarak destek olan, fitre ve zekat ulaştırarak hem hayırseverlere hem de ihtiyaç sahiplerine dokunan YODER, hasta ziyaretleri yaparak ve öğrencilerle iftar sofrasını paylaşarak örnek etkinliklere imza attı.

“DESTEKLERİMİZ VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdikleri yardım faaliyetleri ve toplu etkinlikler hakkında bilgi veren Yalova Ordulular Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Birtek, “Mübarek Ramazanı Şerif ayının son günlerine geldik. Kuruluş amacı sosyal yardımlaşma, birlik ve beraberlik içinde kültürel kaynaşma olan Yalova Ordulular Yardımlaşma Ve Kültür Derneği olarak yeni kurulmuş olmamıza rağmen ramazan ayını dolu dolu geçiriyoruz. Biri üniversite öğrencileri ile olmak üzere iki defa iftar yaptık. Kıymetli hayırsever hemşerilerimizin katkıları ile tespitini yaptığımız Ordulu ailelere gıda kolisi ve alışveriş çeki dağıttık. Ayrıca fitre ve zekat vererek destek olmaya çalıştık. Hastanede ve evinde yatan hasta hemşerilerimizi ziyaret ederek şifalar diledik. Çok güzel dualara ortak olduk. Elimizden geldiği kadarıyla ziyaret ve desteklerimiz, kültürel etkinliklerimiz devam edecektir. Bu vesile ile destek olan, derneğimizi sahiplenen, derneğimize üye olan, güzel dilek ve temennilerini ileten tüm hemşerilerime şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.