Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Laçin, YAÜ öğrencilerini ağırladı

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Yalova Üniversitesi Termal Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakım Programı öğrencileri için bir tanıtım toplantısı düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 02:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 02:45
Kaynak: Serap Polat
Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Laçin, YAÜ öğrencilerini ağırladı

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıya Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Arif Laçin, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkanı Fatma Yeşil, Öğretim Görevlisi Gamze Uğur, Öğretim Görevlisi Zeynep Kılıç ve Öğretim Görevlisi Tuba Çoban katıldı. Toplantıda Yalova'daki yaşlı bakım kuruluşları tanıtıldı ve öğrencilere klinik uygulamaları hakkında bilgi verildi. Yalova Üniversitesi Termal Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakım Programı öğrencilerini kurumda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Arif Laçin, "Yaşlılarımız bizim için çok değerli. Onların en iyi şekilde bakımı için çalışıyoruz. Bu çerçevede Yalova Üniversitesi Termal Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakım Programı öğrencilerimizle iş birliği yapıyoruz. Öğrencilerimiz, bağlı kuruluşlarımızda klinik uygulama yaparak yaşlı bakımı konusunda pratik deneyim kazanacaklar” dedi.

"Öğrencilerimiz teorik bilgisini pratiğe dökecek"

Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkanı Fatma Yeşil ise, "Öğrencilerimiz, Yaşlı Bakım Programı'nda teorik bilgi aldılar. Bu toplantı ile de Yalova'daki yaşlı bakım kuruluşlarını tanıdılar. Klinik uygulamalarda teorik bilgilerini pratiğe dökecekler. Bu sayede yaşlılara daha iyi hizmet verebilecekler” diye konuştu.

Toplantıda Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Arif Laçin ve kurum müdürleri öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.