Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'nin Taşköprü Belediye Başkan Adayı Ümit Korkmaz “Halkın sorunlarına çözüm bulacağım”

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala Taşköprü'de adaylar belli oldu. CHP'nin Taşköprü Belediye Başkan Adayı Ümit Korkmaz, anketlerde öne çıkarken sahadaki çalışmaları da dikkat çekiyor

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 02:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 02:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP'nin Taşköprü Belediye Başkan Adayı Ümit Korkmaz “Halkın sorunlarına çözüm bulacağım”

Taşköprü’de ilk belediye başkan adayı olarak CHP'nin Ümit Korkmaz'ı duyurmasının ardından DP’den aday adaylığı başvurusu yapan mevcut belediye başkanı İsmail Arslan’ın adaylığı da beklendiği gibi kesinleşti. Seçimin bu iki aday arasında geçmesi beklenirken, sırasıyla önce MHP Can Ertan’ı, AK Parti ise Oral Akoğlu’nu belediye başkan adayı olarak belirledi. Korkmaz, seçim çalışmaları kapsamında ev ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Korkmaz, "31 Mart'ta seçilmem halinde, halkın sorunlarına çözüm bulacağım” dedi.

Halkın desteğini arkasına alıyor

Ev ziyaretlerinde sıcak ve samimi bir ortamda vatandaşlarla buluşan Korkmaz, mahalle sakinlerinin öneri ve taleplerini titizlikle not alıyor. Vatandaşların beklentilerini dikkate alarak seçim vaatlerini şekillendiren Korkmaz'ın, seçilmesi durumunda da aynı hassasiyetle vatandaşların sorunlarına çözüm bulacağına olan inançlarıyla, desteklerini ifade ediyor.

Taşköprü'yü güzelleştirmek için çalışacak

Taşköprü'yü güzelleştirmek için çalışacaklarını belirten, birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini aktaran Korkmaz, şunları kaydetti; “Her yaştan hemşerilerimiz için projelerimizle geliyoruz. Gençlerimize, yaşlılarımıza, ailelerimize ve çocuklarımıza hizmet edeceğimiz projelerimiz hazır. Biz hep birlikte Taşköprü'yüz hep birlikte Taşköprü'müzü güzelleştireceğiz. Tüm gayemiz bize samimiyetle yaklaşan, bizimle dertlerini paylaşan kadınlarımıza ve tüm Taşköprü'müze hak ettikleri beldeyi kazandırabilmek. Az kaldı, yüzümüz hep birlikte gülecek, Taşköprü için ümit var.”

Seçim yarışı kızışıyor

CHP'nin adayı Ümit Korkmaz'ın yanı sıra AK Parti'den Oral Akoğlu, MHP'den Can Ertan ve mevcut Belediye Başkanı İsmail Arslan da seçimde yarışacak. Anketlerde Korkmaz'ın önde olması dikkat çekse de, diğer adayların da seçim çalışmalarını yoğunlaştırmasıyla birlikte heyecanlı bir seçim yarışı bekleniyor. Taşköprü'de seçmenler 31 Mart'ta sandığa giderek yeni belediye başkanını seçecek.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.