Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti eski Yalova Milletvekili Demirel’den Başkan Acar’a ziyaret

25. ve 26. Dönem AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve önceki dönem İl Genel Meclis üyesi Rahmi Demirok, Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar'ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 01:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 01:14
Kaynak: Serap Polat
Ak Parti eski Yalova Milletvekili Demirel’den Başkan Acar’a ziyaret

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar makamında 25. ve 26. Dönem AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve önceki dönem İl Genel Meclis üyesi Rahmi Demirok’u ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Acar, belediye çalışmaları ve 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleriyle ilgili AK Parti ilçe teşkilatı ile birlikte sürdürdükleri çalışmalar hakkında konuklarına bilgiler verdi.
Termal'de seçimin kazanılacağına ve Termal Belediyesi'nin AK Parti şemsiyesi altında ilçeye hizmet etmeye devam edeceğine inandığını dile getiren Fikri Demirel ise Termal Belediye Başkanı ve AK Parti Termal Belediye Başkan adayı H. Sinan Acar'a başarılar diledi.
Ziyarette AK Parti Termal İlçe Başkanı Çağlar Erdinç, Termal Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Güven Canikli ve Şenol Sezer de hazır bulundu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.