Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uzmanlar Koleji’nden Yalova’ya bir ilki yaşatan MSÜ derecesi

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav sonuçları açıklandı. Yalova Uzmanlar Koleji öğrencileri aldıkları derecelerle Yalova’nın eğitim tarihine geçti.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 07:50
Kaynak: Serap Polat
Uzmanlar Koleji’nden Yalova’ya bir ilki yaşatan MSÜ derecesi

Milli Savunma Üniversitesi'nde eğitim hayatlarını askeri öğrenci olarak sürdürmek isteyen birçok adayın merakla beklediği sonuçlar açıklandı. Her yıl akademik sınavlarda büyük başarılar elde eden, hem bireysel de hem de genel sınavlarda her kulvarı en önde bitiren Yalova Uzmanlar Koleji, öğrencilerinin MSÜ sınavlarında elde ettiği derecelerle eğitimdeki kalitesini ve başarısını bir kez daha kanıtladı. Sınavda Yalova'da bir ilki başaran Uzmanlar Koleji Türkiye 7’nciliği derecesi ile Yalova’nın tüm Türkiye'ye duyurdu.

Düzenli ve disiplinli çalışma doğru sonuçlar getiriyor

Lise öğreniminin tamamını Uzmanlar Kolejinde sürdüren, Yalova 1’incisi ve Türkiye 7’ncisi olan Hilal Melis Alp başarısını, alanında uzman öğretmenlere ve Uzmanlar sistemine borçlu olduğunu belirtti. Alp ayrıca düzenli ve disiplinli çalışmanın doğru sonuçlar getirdiğini de vurguladı. Uzmanlar Koleji Kurucusu ve Uzmanlar Koleji İlkokul Müdürü Nergis İbşiroğlu, Hilal Melis Alp’i ve ilk 1000’e giren öğrenciler: Cemil Serhat Gül, Arda Tekçe, Emre Mantar ve Melis Koldaş ile eğitimdeki başarıları için öğretmenleri tebrik etti.

Serap Polar

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.