Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akmeşe okul ziyaretlerini sürdürüyor

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Çiftlikköy Abdülhamit Kaya İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 01:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 01:17
Kaynak: Murat Can Aytemur
Akmeşe okul ziyaretlerini sürdürüyor

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Çiftlikköy Abdülhamit Kaya İmam Hatip Ortaokulu'na gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, eğitim ortamını yakından inceledi. Akmeşe burada öğrencilerle geleceğe dair hedefleri ve beklentileri üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Aynı zamanda da okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek, okuldaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Akmeşe, devamında ise karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak istişareler gerçekleştirdi.

Akmeşe buradan ayrıldıktan sonra ise Taşköprü Belediyesi Anaokulu'na geçti. Burada miniklerin eğitim ortamını ziyaret eden Akmeşe, okul yönetiminden okul hakkında bilgi aldı ve öğrencilerle bir süre vakit geçirdi. Miniklerle keyifli anlar yaşayan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, eğitimin her kademesindeki öğrencilerin ve okulların başarısı için il genelindeki çalışmaları yakından takip edeceğini belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.