Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cem Vakfı Yalova Şube Başkanı Tekin Doğan, Başkan Gürel’i makamında ziyaret etti

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e hayırlı olsun ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Cem Vakfı Yalova Şube Başkanı Tekin Doğan ve yönetim kurulu Başkan Gürel’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 00:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 00:43
Kaynak: Murat Can Aytemur
Cem Vakfı Yalova Şube Başkanı Tekin Doğan, Başkan Gürel’i makamında ziyaret etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminden oy farkıyla galip gelen, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e gerçekleştirilen ziyaretler tüm hızıyla devam ediyor. Göreve gelmesinin ardından belediyenin kapılarını vatandaşların ziyareti için açan Başkan Gürel son olarak Cem Vakfı Yalova Şube Başkanı Tekin Doğan ve yönetim kurulunu makamında ağırladı. Doğan, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu ve Yalova’ya dair güncel konular hakkında sohbet ederek fikir alışverişi gerçekleştirdi.

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in makamında gerçekleştirilen görüşme, ziyaretin anısına toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. Ziyaret sonrasında bir paylaşımda bulunan Cem Vakfı Yalova Şubesi yapmış olduğu açıklamada, “Şube Başkanımız Tekin Doğan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yalova Belediye Başkanımız Mehmet Gürele Ziyarette Bulundular. Misafirperverliğinden Dolayı Başkanımıza Teşekkür Ederiz” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.