Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe “Bu ülkeyi sizler ileriye taşıyacaksınız”

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Akmeşe, “Sizler milli ve manevi ruhla donanmış olarak bilimde, sanatta, sporda ve her alanda ülkemizi daha ileriye taşıyacak, dünyada söz sahibi bir Türkiye’nin temellerini atacaksınız” dedi

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 15:07
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe “Bu ülkeyi sizler ileriye taşıyacaksınız”

İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkulu bir mesajla kutladı. Bu anlamlı günün önemini vurgulayarak geleceğin teminatı olan çocuklara seslenen ve 23 Nisan'ın sadece bir bayram değil aynı zamanda ulusal egemenliğin simgesi olduğunu belirten Akmeşe mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu günü tüm çocuklara armağan etmesinin, milli bilinci ve çocuklara verilen önemi açıkça gösterdiğini ifade etti.

Milli Mücadelenin kahramanlarını ve şehitleri rahmetle anan Akmeşe, geleceğin teminatı olan çocukları donanımlı bireyler olarak yetiştirmenin herkesin görevi olduğunu vurguladı. Akmeşe, mesajında şu sözlere yer verdi; “Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hep birlikte coşkuyla kutluyoruz. Bu özel gün, milletimizin kaderini kendi eline aldığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve ulusal egemenliğimizin tesis edildiği gündür. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde ve onun ‘Milletin Bağımsızlığını Yine Milletin Azim ve Kararlılığı Kurtaracaktır’ öngörüsüyle tutuşturulan bağımsızlık meşalesi, 23 Nisan 1920’de Anadolu'nun dört bir yanını aydınlatan bir güneş haline geldi. Bu güneş, kışı bahara, baharı yaza çeviren, çocuk gülümsemeleriyle şenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; sadece güzel ülkemizde değil dünyanın birçok farklı ülkesinde kutlanmakta, dostluk ve barışa da açılan aydınlık bir kapı olmaktadır. Aydınlık geleceğimizin aydınlık yüzleri, sevgili öğrencilerimiz; Bu anlamlı günde sizleri, gelecek yüzyılın Türkiye’sinin mimarları olarak görüyorum. Sizler, kahramanlıkla dolu geçmişimizden aldığınız ilhamla, bilgi çağının öncülerisiniz. Vatana olan sevginiz ve milli değerlerimizle şekillenen karakteriniz, yarının daha aydınlık Türkiye’sini inşa edecek. Kurtuluş Savaşında gösterilen kahramanlık ve vatanseverlik ruhu, sizlerin de içinde. Bu ruhla donanmış olarak bilimde, sanatta, sporda ve her alanda ülkemizi daha ileriye taşıyacak, dünyada söz sahibi bir Türkiye’nin temellerini atacaksınız” dedi.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.