Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de Türk Halk Müziği Korosu gönülleri fethetti

Çiftlikköy Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği konserlerinin ikinci gününde Şef Tansu Can yönetimindeki Belediye Türk Halk Müziği Korosu sahne aldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2025 04:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2025 04:14
Kaynak: YALOVA HAYAT
Çiftlikköy’de Türk Halk Müziği Korosu gönülleri fethetti

Mokamp alanında dolduran izleyicileri birbirinden güzel türkülerden oluşan repertuarıyla mest eden koro, büyük beğeni topladı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, eşi Yeşim Yele ve CHP’li Belediye Meclis Üyelerinin de yer aldığı konseri izleyen Çiftlikköylüler, türkülere hep bir ağızdan eşlik etti.

Allı Turnam türküsüyle başlayan konserde solistlerin ‘Anlatmam Derdimi’, ‘Yandırdım Kalbimi’ gibi duygusal eserlerine, koro da ‘Yiğidim Aslanım’, ‘Leylim Ley’ gibi çok sevilen türkülerle katılırken, gecenin en anlamlı anlarından biri ise Başkan Adil Yele’nin sahneye çıkarak ‘Ey Güzel Kırım’ türküsünü koro ile birlikte seslendirmesi oldu.

Konserin finali Türk bayrakları eşliğinde İzmir Marşı ile yapılırken, bu güzel gece için Belediye Türk Halk Müziği Korosu’nu tebrik eden Başkan Yele, Şef Tansu Can’a çiçek ve plaket takdim etti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.