Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yele, “Daha temiz bir Çiftlikköy için çalışıyoruz”

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Ali Çarık’la birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesinde saha personeliyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2026 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2026 16:15
Kaynak: Haber Bülteni
Başkan Yele, “Daha temiz bir Çiftlikköy için çalışıyoruz”

Sahada yürütülen çalışmalar ve araç filosunun güncel durumuyla ilgili bilgiler alan Başkan Adil Yele, daha temiz bir Çiftlikköy için canla başla mücadele eden ekiplere emeklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

“2 AYDA 2 BİN 276 TON EVSEL ATIK TOPLANDI”

İlçe genelinde yaz sezonu yoğunluğunda hizmetlerin ne şekilde geliştirilebileceğine dair atılabilecek adımları da değerlendirdiklerini belirten Başkan Yele, “1 Haziran’dan bu yana geçen 54 günlük süreçte ekiplerimizin çalışmalarıyla toplam 2 bin 276 ton evsel atık toplandı. Bu miktar, yaklaşık 200 sıkıştırmalı kamyonu dolduracak ağırlığa karşılık geliyor. Temizlik çalışmalarımızda toplam 23 araçtan yararlanıyoruz. Yaz sezonunda daha temiz bir Çiftlikköy için hizmetlerimizi kesintisiz sürdürüyoruz” dedi.

Ekiplerin bahçe atıkları, yosun ve moloz gibi evsel nitelikli olmayan atıkların toplanması çalışmalarını da rutin olarak sürdürdüğünü belirten Başkan Yele, haziran ayı içinde yapılan çalışmalarla 3,067 ton, temmuz ayında ise 1,99 ton olmak üzere yaklaşık 5 ton evsel olmayan atık toplandığını kaydetti.

TEMİZLİK HİZMETLERİ 64 PERSONEL VE 23 ARAÇLA SÜRÜYOR

Çiftlikköy’de temizlik hizmetlerini 51’i saha personeli olmak üzere toplam 64 çalışanla gerçekleştiriliyor.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temizlik çalışmalarını 23 araçla gerçekleştiriyor.

Temizlik çalışmalarında 6 çöp kamyonu, 2 süpürge kamyonu, 3 traktör, 1 kepçeli traktör, 1 konteynır yıkama aracı, 1 arazöz, 1 kepçe, 1 damperli kamyon, 1 çöp taksi kullanılıyor.

Kaynak: Haber Bülteni

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.