Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’nin Kurban Bayramı ziyaretleri Armutlu’da son buldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Armutlu İlçe Başkanlığı’nda bayramlaşma töreni düzenlendi. Düzenlenen törene; CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı ve CHP Armutlu İlçe Başkanı İbrahim Demir de katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2025 02:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2025 02:14
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP’nin Kurban Bayramı ziyaretleri Armutlu’da son buldu

CHP Yalova Örgütü’nün Kurban Bayramı kapsamında gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri, Armutlu’da düzenlenen bayramlaşma töreniyle tamamlandı. CHP Armutlu İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen programda partililer bir araya gelerek bayram coşkusunu paylaştı. Törene, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı ve CHP Armutlu İlçe Başkanı İbrahim Demir da katıldı. Partililerle tek tek bayramlaşan heyet, hem dayanışma mesajları verdi hem de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bayramlaşma programı, toplu fotoğraf çekimi ve ikramlarla birlikte sona erdi.

‘’ARMUTLU’DA ÇALIŞMALARIMIZI ARTTIRARAK DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Bayramlaşma programı sonrasında konuşan CHP Yalova İl Başkanı Doğancı, “Kurban Bayramı ziyaretlerimizi Armutlu’da noktaladık. İlçe Başkanımız İbrahim Demir ve partililerimizin bayramını kutlayarak güncel gelişmeler üzerine sohbet ettik. Armutlu’da çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz” dedi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.