Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu’da yaya geçidi çalışması

Armutlu Belediyesi ekipleri ilçe merkezinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu noktalarda yaya geçidi ve ‘Önce Yaya’ görsel çalışmalarına devam ediyorlar

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 02:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 02:44
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Armutlu’da yaya geçidi çalışması

Armutlu Belediyesi ilçe merkezinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu, cadde ve sokaklarda yaya geçidi çizgilerini yeniliyor. Armutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, trafiğin yoğun olduğu noktalarda yaya geçidi ve ‘Önce Yaya’ görseli çalışması yapıyorlar. Trafik akışını rahatlatmak ve yayaların karşıdan karşıya daha güvenli geçişlerini sağlamak için belediye personelinin belli plan ve program çerçevesinde çalışmalarına ilçe genelinde devam edecekleri dile getirildi.

Yayalar kadar öğrencilerin de güven içerisinde ana yolları kullanmalarını önemsediklerini ifade eden Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, “İlçemizde yaptığımız çalışmalarla yayaların trafikte daha güvenli bir şekilde hareket etmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Okulların 2. döneminin başlaması ile birlikte yavrularımız da özellikle okullara ulaşımı sağlayan cadde ve sokaklarda yoğun bir şekilde bulunuyorlar. Onların her hangi bir sorun yaşamaması için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Ancak sürücülerin de bu işaretlemelerin olduğu noktalarda maksimum derecede dikkatli olmalarını rica ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.