Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu Belediyesi durmadan çalışmaya devam ediyor

Armutlu Belediyesi kış aylarının devam etmesiyle birlikte yapmış olduğu faaliyetleri aksatmadan sürdürüyor. Armutlu Belediyesi ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 08:45
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Armutlu Belediyesi durmadan çalışmaya devam ediyor

İlçe sakinlerinin rahatlığı ve huzuru için faaliyetlerine ara vermeden devam eden Armutlu Belediyesi hizmetlerini büyük bir hızla gerçekleştiriyor. Belediye ekipleri belde genelinde çalışmalarını son hızla sürdürüyor. Armutlu Belediyesi yaptığı çalışmalarında hizmetlerini kesintisiz bir şekilde devam ettirdi.

Belediye ekipleri öncelikle ilçedeki yolların çizgi boyamasını gerçekleştirdi. İlçenin belirli yerlerine kasis yapan ve kasislerin boyamasını tamamlayan belediye ekipleri ardından parke taşı bakım onarım işlemlerini sürdürdü. Canla başla çalışan ekipler sonrasında ise oyun parklarının boyama işlemlerini yaptı.

Ekipler aynı zamanda Yılandar Motel Modelin önünü komple temizleyerek yıkadı ve tehlike arz eden ağaçların kesimini de sağlamış oldu. Armutlu Belediyesi yapmış olduğu faaliyetleriyle ilçe halkından tam not aldı.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.