Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Can’ın polis olma hayalini gerçekleştirdiler

Yalova’da yaşayan engelli Yusuf Can’ın polis olma hayali kurduğunu öğrenen Yalova İl Emniyet Müdürlüğü personeli sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Polis kıyafeti giyen ve polis motosikletine binen Yusuf Can’ın mutluluğu görmeye değerdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2025 02:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2025 02:14
Kaynak: Mustafa Turan
Yusuf Can’ın polis olma hayalini gerçekleştirdiler

Yalova’da yaşayan engelli Yusuf Can çocukluğundan itibaren polis olmanın hayalini kuruyordu.

Yusuf Can’ın bu hayalini öğrenen AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özyılmaz, Yalova İl Emniyet Müdür Yardımcısı Haluk Karadağ ve ekibi harekete geçti.  Yusuf Can’ı doğum gününde evinde ziyaret eden Hüseyin Özyılmaz, Yalova İl Emniyet Müdür Yardımcısı Haluk Karadağ ve ekibi sürpriz doğum günü partisi düzenledi.  

POLİS KIYAFETİ GİYDİ VE EKİP ARACINA BİNDİ  

Polis abi ve ablarını karşısında gören Yusuf Can’ın mutluluğu yüzüne yansıdı. Polis kıyafeti giyen ve polis motosikletine binen Yusuf Can unutulmaz bir gün geçirdi. Gerçekleştirilen anlamlı etkinlik sonrasında açıklamalarda bulunan Hüseyin Özyılmaz, “Yusuf Can’ın hayali gerçek oldu. En büyük hayali polis olmaktı. Biz de bu güzel hayali gerçeğe dönüştürmek için harekete geçtik. 

Emniyet Teşkilatımızın kıymetli mensuplarının destekleriyle, Yusuf Can’a unutamayacağı bir gün yaşattık. Doğum gününü hep birlikte kutladık, ona bir günlüğüne de olsa polis olma sevincini yaşattık. Gözlerindeki mutluluk her şeye bedeldi. Bu anlamlı günde yanımızda olan ve hayalinin gerçekleşmesine katkı sunan başta Emniyet Müdür Yardımcımız Haluk Karadağ ve ekibine, teşkilatımız olmak üzere herkese yürekten teşekkür ederiz. Hayaller engel tanımaz.  

İYİ Kİ DOĞDUN YUSUF CAN 

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise “Yusuf kardeşimiz polis abi ve ablalarını öyle çok seviyor ki, bu sevgiye kayıtsız kalmak mümkün değildi.  Doğum gününde yanındaydık; pastasını birlikte kestik, hayalini birlikte yaşadık. Küçük bir yürek, kocaman bir hayal kurmuştu. Bugün Yusuf polis oldu.  Üzerine giydiği üniforma, gözlerindeki mutluluk ve yüzündeki o tarifsiz gülümseme.  İyiliğe attığımız bu adımda, doğum gününde en büyük hediyeyi o bize verdi! 
Sevgi ve iyilikle buluştuğumuz nice güzel anlarda, yine birlikte olmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.  

Mustafa Turan  

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.