Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yetişkin Kur’an Kursu öğrencileri mezun oldu

Çiftlikköy Sahil Siteler Cami Yetişkinler Kur’an Kursu öğrencileri bitirme belgelerini alarak, tatile girdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 03:56
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 03:56
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yetişkin Kur’an Kursu öğrencileri mezun oldu

Muhataplarına Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler öğretimi yanında, milli birlik ve beraberlik bilincinin geliştirilmesi, sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlendirilmesi, milli ve manevi değerlerin özümsetilmesi, bir arada yaşama ve sorumluluk bilincinin geliştirilmesi gibi değerlerin kazandırılması amacıyla hizmet veren Kur’an Kurslarında hem çocuklar hem de yetişkinler için eğitim programları düzenleniyor.

Yalova’da kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde yetişkinler ve çocuklar için hem kış döneminde hem de yaz döneminde açılan Kur’an Kurslarında, Kur’an-ı Kerim derslerinin yanı sıra temel dini bilgiler de öğretiliyor. Çiftlikköy İlçesinde kış dönemi boyunca Sahil Mahallesi Siteler Camii Kur'an Kursunda eğitim alan yetişkinler, bitirme belgelerini aldı.

Mezun olan vatandaşlara belgelerini takdim eden Kur'an Kursu Öğreticisi Mehmet Karaman, öğrencilerine iyi tatiller dileyerek, “Çok emek sarf ettiniz, çok dikkatli çalıştınız, Kur’an-ı Kerim’i hatim ettiniz. Artık Kur’an okuyorsunuz. Siz Kur’an’ın hadimleri, pür imanlı ve zindesiniz. Bu yoldan dönmezsiniz asla. Hz. Muhammed’in izindesiniz.” dedi.

Serap Polat  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.