Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı Yazar Muhsin Sevencan, yeni kitabı için imza günü düzenliyor

Yalovalı Araştırmacı-Yazar Muhsin Sevencan, 8 yıllık titiz bir çalışmanın ürünü olan yeni kitabı “Beşinci Kol Faaliyetlerinin Hedefindeki Sultan: II. Abdülhamid Han” ile okuyucularıyla buluşturuyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 05:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 05:46
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalovalı Yazar Muhsin Sevencan, yeni kitabı için imza günü düzenliyor

Daha önce yazdığı “Kocaeli Sancağı Yalakâbad (Yalova) Kazası 1840 Müslim Nüfus Defterleri” ve “Yalova ve Çevresinde Belgelerle Ermeni Terörü, 1891-1922” Kitaplarıyla kentin tarihine ışık tutan Muhsin Sevencan, 6 Temmuz’da Engelsiz Kafe’de gerçekleştirilecek imza günü etkinliğinde okuyucularıyla bir araya gelecek.

“8 yıl boyunca bu kitabı yazarken aslında yaşadım”

Kitabının hazırlık süreci hakkında bilgi veren Muhsin Sevencan, kitabı yazarken en büyük çabasının maddi kusurları en aza indirmek olduğunu belirterek, “Kelime veya harf hatası olmaması için büyük uğraşlar verdim. Okuyanların gözüne inşallah kusur ilişmeyecek” dedi. Kapak tasarımının da tamamen kendisine ait olduğunu ve kapakta kullanılan fotoğrafın gerçek bir fotoğraf olduğunu vurgulayan yazar, kitabın yazım sürecinin 8 yıl sürdüğünü, ancak ham çalışmasını 6 ay içinde tamamladığını belirtti. Sevencan, “Kitabı yazarken bölümleri gözümde canlandırdım ve eksiklikleri tespit ederek düzelttim. 8 yıl boyunca bu kitabı yazarken aslında yaşadım. Bu kitapta Türk’ün varlık mücadelesini anlatmaya çalıştım ” şeklinde bilgi verdi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.