Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova sinemalarında film patlaması! İşte her zevke uygun o filmler

Yalova’da sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli, 9’u yabancı olmak üzere 12 adet film vizyona girecek. Haftanın dikkat çeken yapımları arasında Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 ve Bölüm 2 yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 01:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 01:48
Kaynak: Serap Polat
Yalova sinemalarında film patlaması! İşte her zevke uygun o filmler

Yalova’da Özdilek Alışveriş Merkezinde hizmet veren Cinetime ve Star AVM’de hizmet veren Cinemapink, gösterime yeni giren filmlerle sinemaseverleri bekliyor. Hafta sonunu kültür sanat aktiviteleriyle değerlendirmek isteyen Yalovalılar için farklı kategorilerdeki filmler hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap ediyor. Bu hafta beyaz perdede yetişkinler için dram, korku, psikolojik gerilim, komedi ve biyografi türlerindeki filmler yer alırken, çocuklar komedi ve animasyon türlerinde birbirinden keyifli filmlerle buluşacak.

FİLMLERİN DETAYLARI

Arınma: Dindar bir inanç kadını olan Cecilia, mükemmel İtalyan kırsalında sıcak bir şekilde karşılanır ve kendisine ünlü bir manastırda yeni bir görev teklif edilir. Ancak Cecilia, yeni evinin karanlık ve dehşet verici sırlar barındırdığını anlar.

Cadı: Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın aynı adlı romanından uyarlanan film, Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki cadı söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen olayları konu ediniyor.

Çılgın Yolculuk: Saleh ve Doria mutsuz bir yaşam süren bir çifttir. Sürekli sorun çıkaran problemli bir oğulları vardır ve bu sorunlardan dolayı sürekli birbirlerini suçlarlar ve sorumluluktan kaçınırlar. Bir gün, aralarında büyük bir kavga çıktıktan sonra, Doria evi terk eder ve Saleh yalnız kalır. Saleh, evinin çatı katında garip bir ışıklı kapının ortaya çıkışını keşfeder. Kapıdan geçerek, evinin, ailesinin ve yaşamının daha iyi bir versiyonunun bulunduğu paralel bir dünya bulur.

Dublör: Filmi eski bir dublör olan ve John Wick, Deadpool 2, Bullet Train gibi filmlerle yönetmen olarak rüşdünü ispat eden David Leitch'in yeni filmi The Fall Guy, eski sevgilisi Jody Moreno'nun yönettiği filmin yıldızının kaybolmasıyla ara verdiği dublörlüğe geri dönen ve bir yandan kayıp yıldızı aramaya koyulan Colt Seavers'ın hikâyesini anlatıyor.

Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk: İnsanlık tarafından yeni keşfedilen mistik yeraltı dünyasının iki devi Kong ve Godzilla'nın, bu kez hem insanlığın hem de kendilerinin varlığını tehdit eden bir tehlikeye karşı birleşmelerini konu ediniyor.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1: Hogwarts'ın maceraperest talebeleri Harry, Ron ve Hermione; Voldemort'un ölümsüzlük sırrını barındıran Hortkuluklar'ın izini sürmek amacındadırlar. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenerek yola çıkan kahramanlarımız, profesörlerinin yönlendirmelerinden uzak ve Dumbledore'un korumasından muaf, tek başlarına yola çıkmışlardır. Üç can dost şimdi herzamankinden daha fazla birbirlerine güvenmek zorundadır.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2: Lord Voldemort'un ruhunun parçalarının bir kısmını bulup yok eden Harry, Ron ve Hermione, Dumbledore'un verdiği görevi tamamlamak için arayışlarını sürdürürlerken Ölüm Yiyenler'le bir ölüm kalım savaşına çıkacaklardır. İç Savaş Amerika Birleşik Devletleri'nin 19 eyaletin birlikten ayrılması sonrası çöküşün eşiğine gelmesini konu edinen filmde, iç savaş sırasında görev yapan bir grup gazetecinin hikâyesi anlatılıyor.

Meraklı Kedinin 10 Yaşamı: Beckett, kendisine verilen hayatları hafife alan şımarık bir kedidir. Dokuzuncu hayatını dikkatsizce kaybettikten sonra, kendisine ikinci bir şans verilmesi ve hatalarından ders çıkarabileceğini göstermesi için yalvarır. Elbette talebi ilk başta reddedilir, ancak olağanüstü bir empati anında, Kapı Bekçisi onun yeni bir yaşam grubuyla dünyaya dönmesine izin verir. Tabi hayata yeniden dönmesinin belirli koşulları vardır.

Kung Fu Panda 4: Ejderha Savaşçı Po’yu, eşsiz cesareti ve çılgın dövüş sanatları yetenekleriyle kötü adamları alt ettiği ölüme meydan okuyan üç maceradan sonra, kader yeniden çağırır. Artık dinlenmesi için. Daha açık söylemek gerekirse, Huzur Vadisi'nin Ruhani Lideri olması için görevlendirilir. Bu da birkaç sorun ortaya çıkarır.

Tutsak Abigail: Bir grup suçlu, yeraltı dünyasının güçlü bir figürünün 12 yaşındaki balerin kızını kaçırırlar. 50 milyon dolarlık fidyeyi almak için yapmaları gereken tek şey, kıza bir gece göz kulak olmaktır. İzole bir malikânede, kızı kaçıranlar giderek artan dehşet içinde birer birer azalmaya başlar ve malikânede normal olmayan küçük bir kızla kilitli kaldıklarını keşfederler.

Aşk Filmi: Yaz, top modellik yapan, çevresinde popüler, gece hayatı ve eğlenceye düşkün bir kadındır. Tesadüf eseri bir aşk filmi görüşmesine gider ve deneme çekimi sırasında filmin yönetmeni Uzay ile tatlı bir inatlaşmaya girer. Fakat bu inatlaşma ona hayatı boyunca unutamayacağı bir aşk acısı yaşatacaktır.

Arap Kadri: Film, ünlü mizah dergisi Gırgır'ın usta karikatüristlerinden Tekin Aral'ın yarattığı Arap Kadri karakterlerinin hikâyesini anlatıyor. Usta karikatürist Tekin Aral’ın Üsküdarlı Arap Yaşar’dan esinlendiği Arap Kadri’nin en önemli özelliği özgürlüğüne son derece düşkün olmasıdır. Ormanda yaşar, pek kural tanımaz.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.