Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Duyarsız vatandaşlar Yalova’da çevre kirliliğine neden oluyor

Yalova’da sokaklara çöp atan bazı duyarsız vatandaşlar, çevre kirliliğine yol açıyor ve kötü bir görüntüye sebep oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 00:12
Kaynak: Murat Can Aytemur
Duyarsız vatandaşlar Yalova’da çevre kirliliğine neden oluyor

Yalova Hayat okurları için, Yalova sokaklarında kısa bir tur attık ve gözlemledik. Yaptığımız araştırmalar sonucunda, duyarsız vatandaşların yerlere izmarit ve çöp attığını gördük. Belediye ekipleri tarafından düzenli olarak temizlenen ve süpürülen sokakların bazı vatandaşlar tarafından bu şekilde kirletilmesi, çevre kirliliğine ve kötü bir görünüme yol açtı.

Sokaklara atılan çöplerin ve izmaritlerin, çevre sağlığını olumsuz etkilediği bilinmekte ve bu tür davranışların hem insan sağlığına hem de çevreye büyük ölçüde zarar verdiği sık sık vurgulanmakta. Ayrıca sokaklara atılan çöplerin sokak hayvanları için de tehlike oluşturarak, onların sağlığını tehlikeye attığı gözlemlenmekte.

Belediye ekiplerinin düzenli olarak temizlik yapmasına rağmen, sokaklara çöp atarak kirliliğe yol açan vatandaşların, şahit olunduğu taktirde uyarılarak bu konuda daha bilinçli davranması gerektiği halk tarafından belirtiliyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.