Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kadıköy Belediyesi’nden yeni eğitim-öğretim yılı öncesi güvenlik atağı

Yalova Kadıköy Belediyesi, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrenci güvenliğini sağlamak amacıyla kapsamlı bir hazırlık süreci başlattı. Özellikle okul bölgelerinde yoğunlaştırılan çalışmalar kapsamında, yaya geçitleri baştan sona yenilenerek, trafikte görünürlüğü artıracak şekilde boyanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2025 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2025 08:14
Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran
Yalova Kadıköy Belediyesi’nden yeni eğitim-öğretim yılı öncesi güvenlik atağı

Belediyeden yapılan açıklamada, “Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrencilerimizin güvenliği için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikle okullar bölgesinde olma üzere yaya geçitlerimizi boyayarak trafikte görünürlüğü artırıyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın güvenli adımları için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

OKUL BÖLGELERİNDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle okul giriş-çıkışlarının bulunduğu bölgelerde yaya geçitlerini yenileyerek sürücülerin dikkatini artırmayı hedefliyor. Beyaz şeritlerle dikkat çekici hale getirilen yaya geçitleri, hem öğrencilerin hem de yayaların trafikte daha güvenli hareket etmelerini sağlıyor. Belediye ayrıca, bu bölgelerde trafik işaret ve levhalarının da bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Mehmet Mirzacan Baran

Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.