Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Onkoloji Hastaları Bir Araya Geldi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, “Kasım Ayı Kanser Haftası” kapsamında düzenlenen toplantıda, Onkoloji hastalarına hem kanserle nasıl başa çıkabilecekleri konusunda bilgiler verildi, hem de moral bulmaları sağlandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2023 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2023 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Onkoloji Hastaları Bir Araya Geldi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Hasan Ergenç, hastalar ve ailelerine yönelik düzenlenen toplantıda, hastalıkla mücadelede en önemli unsurun “moralleri yüksek tutmak” olduğuna vurgu yaparak, “Kanser Tarama İletişim ve Danışma Birimi’nin işlevini daha da artırarak hastalarımıza ciddi manada destek oluyoruz. Hastalarımızın taleplerini dinledik. Yapılacakları anlattık. Hastalarımızın her türlü taleplerinde Birim Sorumlusu Erdal Karahasan Bey’e müracaat etmeleri gerekmektedir” dedi.

Hasta ve hasta yakınlarının tedavi süreçlerine ilişkin sorularını da yanıtlayan Başhekim Ergenç, “Onkoloji Hekimimizin hizmet vermeye başlamasıyla Onkoloji birimimiz hastalarımızın hizmetine girecek. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, deneyimli sağlık kadrosu ile Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, hastalar ile hasta yakınları arasında da güçlü bir diyaloğun oluştuğu, birbirlerine moral ve motivasyon sağladıkları gözlendi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.