Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin “Kızılay büyük bir ailedir”

Kızılay Haftası dolayısıyla Kızılay Yalova Şubesi’ni ziyaret eden Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, “Kızılay büyük bir ailedir” dedi

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2023 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2023 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin  “Kızılay büyük bir ailedir”

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Kızılay Haftası dolayısıyla Kızılay Yalova Şube Başkanı Selvet Duman’ı ziyaret etti. Ziyarette, Kızılay’ın faaliyetleri ve farkındalık çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Duman, Kızılay’ın Yalova’da yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Duman, “Kızılay, Yalova’da ihtiyaç sahiplerine, afetzedelere, öğrencilere, engellilere, yaşlılara, şehit ve gazi yakınlarına, mültecilere ve diğer dezavantajlı gruplara yönelik çeşitli hizmetler sunmaktadır. Kan bağışı, aşevi, giyim yardımı, barınma yardımı, eğitim yardımı, sağlık yardımı, psikososyal destek, sosyal market, kurban bağışı, ramazan yardımı, kış yardımı, bayram yardımı gibi faaliyetlerimiz devam etmektedir. Kızılay Haftası’nda da bu faaliyetlerimizi daha görünür kılmak ve toplumda Kızılay bilincini artırmak için çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz” dedi.

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin ise Kızılay’ın kurulduğu günden bugüne kadar uzanan tarihinde her zaman mazlumun, ihtiyaç sahibinin yanında olduğunu, afetlerde, savaşlarda çok önemli roller üstlendiğini ifade etti. Laçin, “Kızılay, Türk milletinin gurur kaynağıdır. Kızılay, sadece ülkemizde değil, dünyanın dört bir yanında insanlığa hizmet etmektedir. Kızılay, aynı zamanda bir ailedir. Kızılay’a gönül veren, emek veren, destek veren herkes bu ailenin bir parçasıdır. Biz de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak Kızılay’ın her zaman yanındayız. Kızılay Haftası’nı kutluyor, Kızılay’a ve gönüllülerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, ziyaretin anısına Kızılay Yalova Şube Başkanı Selvet Duman’a bir hediye de sundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.