Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışanlara kreş hizmeti

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, çalışanlarının çocuklarına yönelik kreş hizmeti başlattı. Hastane yerleşkesi içerisinde bin 400 metre kare kapalı alana sahip olan kreş, üç tarafı yeşil bahçe ile çevrili.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2023 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2023 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışanlara kreş hizmeti

Kreşte yemekhane, müzik ve sanat odası, uyku ve dinlenme odaları, iki kapalı biri açık oyun alanı, oyuncak köşeleri, TV, çocuklara uygun masa sandalyeleri, lavabolar, güvenlik önlemleri gibi imkanlar bulunuyor.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi önemli bir hizmeti daha hayata geçirdi. Hastanede görev yapan personellerin en büyük sorunlarından birisi olan kreş bulunmaması da yapılan çalışma ile çözüme kavuşturuldu. Kreşin açılışı dolayısıyla bir açıklama yapan hastane başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, kreşin amacının, toplum sağlığı için gece gündüz mesai harcayan çalışanların yüklerini hafifletmek olduğunu söyledi. Ergenç, “Sizler hastanemiz ve Yalova halkı için böylesine emek verirken bizler de sizin yüklerinizi bir nebze hafifletmek amacıyla gözbebeğiniz olan evlatlarınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir kreşi hizmete sunuyoruz.” dedi.

Ergenç, kreşe Yalova şehrindeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan mesai arkadaşlarının da belirlenen kategorilere uygunlukları dahilinde kabulleri sağlanacağını belirtti. Ergenç, kreşin açılmasında emeği geçen ve destek veren İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray’a ve tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.