Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Ak Parti İl Başkanı Güçlü il başkanları kampına katıldı

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine hazırlık kapsamında il başkanları için düzenlenen çalışma kampına katıldı. Kamp, 12-14 Kasım tarihleri arasında Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2023 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2023 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Ak Parti İl Başkanı Güçlü il başkanları kampına katıldı

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından organize edildiği kampta il başkanları ile yerel seçimlerde izlenecek strateji, aday belirleme, seçmen analizi, ittifak ilişkileri, seçim kampanyası, medya planlaması, sosyal medya kullanımı, sandık güvenliği gibi konuları istişare edildi. 81 ilin il başkanlarının yanısıra AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü’nün de hazır bulunduğu kampa, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Ali İhsan Yavuz, Yusuf Ziya Yılmaz, Ömer Çelik, Mahir Ünal, Hamza Dağ, Fatma Betül Sayan Kaya, Leyla Şahin Usta, Numan Kurtulmuş, Mustafa Şentop, Mehmet Özhaseki, Hayati Yazıcı, Vedat Demiröz, Jülide Sarıeroğlu ve Efkan Ala da katıldı.

Kampın ilk gününde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, il başkanlarına hitap etti. Kandemir, son genel seçimlerde Cumhur İttifakı’na ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a milletin verdiği yetkinin Türkiye Yüzyılı açısından ne kadar kıymetli olduğunu vurguladı. Kandemir, AK Parti’nin 2023 hedeflerine ulaşmak için büyük bir inanç ve azimle mücadele ettiğini belirtti.

Kampın ikinci gününde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, il başkanlarına sunum yaptı. Sunumlarda, yerel seçimlerde izlenecek yol haritası, aday belirleme kriterleri, seçmen davranışları, ittifak ortaklarıyla ilişkiler, seçim kampanyası, medya planlaması, sosyal medya kullanımı, sandık güvenliği gibi konular ele alındı.

Kampın verimli ve başarılı geçtiğini söyleyen AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, kampın kendilerine yerel seçimler için önemli bir vizyon kazandırdığını belirtti. Güçlü, kamp süresince Genel Başkan Yardımcıları ve diğer il başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunduklarını, Yalova’nın sorunları ve çözüm önerilerini paylaştıklarını, Yalova’nın yerel yönetimlerde hak ettiği hizmeti alması için çalışacaklarını ifade etti.

Güçlü, kampın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Adım Adım Hedefe Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Tarafından düzenlenen 'İl Başkanları Kampı’nın 2. gününde; Genel Merkez Seçim İşleri Başkanımız Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ve Parti Sözcümüz Ömer Çelik’in hitaplarıyla 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin istişare toplantısına Katılım Sağladık.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.