Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’daki taraftar grupları çocuklara yaptığı 23 Nisan jestiyle örnek oldu

Yalova’daki taraftar grupları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, “Çocuğa verilecek en güzel hediye zamandır” diyerek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı gözetimindeki çocuklarla birlikte kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 13:06
Kaynak: Serap Polat
Yalova’daki taraftar grupları çocuklara yaptığı 23 Nisan jestiyle örnek oldu

Yalova Genç Fenerbahçeliler Derneği, UltrAslan Yalova Üniversitesi ve Gurbetçi Gençler Yalova Temsilciliği üyelerinin düzenlediği etkinlikte, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün evlerinde kalan çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşadı.

“Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir”

TİGEM piknik alanında çocuklarla piknik yapan taraftar grupları, futbol başta olmak üzere çeşitli oyunlar oynadı. Animasyon gösterileriyle gün boyu eğlenen çocuklara taraftarlar grupları tarafından çeşitli hediyeler de verildi. Gözetim altındaki çocuklar, Çocuk Bayramını doyasıya yaşasınlar diye anlamlı bir etkinliğe imza atan taraftar grupları günün sonunda ortak bir açıklama da yaptı. Yapılan açıklamada, “Ulu önderimizin izinde, ülkemizin gelecekleri, parlayan yüzleri ile bir gün geçirmenin haklı mutluluğunu yaşadık.

Organizasyonumuzda emek veren tüm taraftar gruplarına renk gözetmeksizin sonsuz teşekkür ederiz. Ortak bildirimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleriyle noktalamak isteriz: ‘Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.’” ifadelerine yer verildi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.