Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu’da makam koltuklarını minik öğrenciler süsledi

Armutlu’da Avukat Necati Toker İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinleri kapsamında makam koltuklarını şenlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 13:03
Kaynak: Serap Polat
Armutlu’da makam koltuklarını minik öğrenciler süsledi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuklarını bir günlüğüne çocuklara devretme geleneği Armutlu Belediyesinde de uygulandı. Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan makam koltuğunu minik öğrencilere devrederek bayramlarını kutladı.

Minikler başkana taleplerini iletti

Avukat Necati Toker İlkokulu öğrencileri: Bahadır Yıldız ve Elif Reyyan Kalaycı, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret etti. 23 Nisan geleneği olarak başkanın makam koltuğuna oturan öğrenciler, başkan Arslan’a çiçek takdim etti. Bir günlüğüne başkan olan öğrenciler, bir yandan bayram sevincini yaşadı bir yandan da taleplerini Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a iletti.

Başkan Arslan, “Gereken notlarımızı aldık”

Armutlu Kaymakamlığı önündeki tören alanında gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninin ardından minik misafirlerini ağırlayan Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan ziyaretlerin ardından, “Makam koltuğuna oturan öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda fikirlerini dinledik. Bu konular hakkında gereken notlarımızı aldık.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hediyelerinden ve böyle bir nezaket göstermelerinden ötürü teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin eğitim ve öğrenim hayatında başarılar dileriz.” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.