Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da kaçakçılık operasyonu! 5 gözaltı

Yalova’da elektronik sigara, tütün mamulleri ve makaron kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüphelilere ait 1 araç ve 4 işyerine baskın yapıldı. Operasyonlarda 5 şahıs hakkında işlem başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2025 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2025 13:00
Kaynak: Mustafa Turan
Yalova’da kaçakçılık operasyonu! 5 gözaltı

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 25- 26 Haziran 2025 tarihlerinde kaçakçılığın önlenmesine dair yapılan çalışmalar kapsamında elektronik sigara, tütün mamulleri ve makaron kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüphelilere ait bir araç ve dört işyerinde yapılan aramalarda 66 paket TAPDK bandrolü bulunmayan çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara, 11 paket TEREA ibareli elektronik sigara, 56 adet değişik markalarda cinsel içerikli ürün, 25 adet Stanley marka gümrük kaçağı termos, 79 bin 520 adet doldurulmuş makaron ve bin 80 paket OSCAR Silver marka gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Şüpheli S.Ş. ,Ç.D., M.A.N., M.Y. ve M.E.Y. isimli şahıslar hakkında adli tahkikata başlandı. Yapılan açıklamada “Halkımızın sağlığı, huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, her türlü suç ve suçluya karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.