Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da iftar sofraları kurulacak

Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ramazan ayında 3 ayrı ilde iftar sofraları kurulacak. İftar sofraları kurulacak iller arasında Yalova da var.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2025 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2025 14:00
Kaynak: Mustafa Turan
Yalova’da iftar sofraları kurulacak

Vakıf medeniyetinin köklü temsilcisi Vakıflar Genel Müdürlüğü, Ramazan ayında kuracağı iftar sofralarıyla birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma geleneğini sürdürecek. 'Sofralarımıza Bereket, Gönüllerimize Merhamet' sloganıyla bu Ramazan ayında da vatandaşlara Ramazan sofrası kurmaya gayret gösteren Vakıflar Genel Müdürlüğü Bursa Bölge Müdürlüğü, Bursa'da Emir Sultan Hamamı ve Emir Buhari Kültür Merkezi'nde, Şevket Yılmaz Hastanesi Acil servisi yakınında bulunan Barış Manço Kültür Merkezi'nde, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil servisi yanındaki yemek salonunda olmak üzere üç noktada iftar sofraları kuracak.

Abdülhamid Han Cami’nin toplantı salonunda

Yalova'da Abdülhamid Han Camii altındaki toplantı salonunda, Bilecik'te Öğretmenevi düğün salonunda, Sakarya'da ise Aziz Duran Kentpark'ı içerisinde yer alan Belpaş Sosyal Tesislerinde ve Serdivan Fatih Camii yanındaki iftar çadırı olmak üzere iki noktada iftar sofraları kuracak.

Ramazan ayının merhamet ve paylaşma ayı olduğu, Vakıf medeniyetindeki paylaşma ve yardımlaşma ruhunun canlı tutularak özellikle ibadet mekanları ile acil servis yakınlarında vatandaşların iftar yapma imkanlarını kolaylaştırmak için bu noktalarda Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce iftar sofraları kurulduğu belirtildi.

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.