Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da güçlü ailenin sırları anlatıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ‘Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşileri’ kapsamında Yalova’da bir program düzenlendi. Programa, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, protokol üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli ve çok sayıda davetli katıldı. Programda, Psikiyatrist Prof. Dr. Medaim Yanık, ailenin güçlendirilmesine yönelik önemli bilgiler verdi

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 13:02
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova’da güçlü ailenin sırları anlatıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşileri Projesi kapsamında, birey, aile ve toplum odaklı söyleşilerden oluşan alanında uzman konuklarla kurum personellerini buluşturmak için düzenlenen programların ilki Yalova’da gerçekleştirildi. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, dissosiyatif kimlik bozukluğu tanı ve tedavisi, aile ve eş ilişkileri ile kültürel psikiyatri alanlarında yaptığı çalışmalarla tanınan Psikiyatrist Prof. Dr. Medaim Yanık, aile ve aile bağlarının güçlendirilmesine yönelik çok önemli bilgiler verdi. “Aile ile ilgili gelecek gündemler, aileyi güçlendirmenin bütüncül yolu ve aileyi güçlendirecek psikososyal müdahaleler” konularında açıklamalarda bulunan Yanık, aile değerlerinin önemine, aile içi iletişimin kurallarına, aile içi sorunların çözüm yollarına, aile içi şiddetin önlenmesine ve aileleri güçlendirecek psikolojik desteklere değindi.

Programın sonunda, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Psikiyatrist Prof. Dr. Medaim Yanık’a teşekkür ederek, plaket ve çiçek takdim etti.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.