Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da bu hafta vizyonda hangi filmler var? Yalova’da bu hafta hangi filmler izlendi?

Beyazperdede her hafta yeni filmler gösterime giriyor. Bu hafta vizyonda neler var? Yalova’da bu hafta vizyona giren olan filmler hangileri? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 01:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 01:45
Kaynak: Serap Polat
Yalova’da bu hafta vizyonda hangi filmler var? Yalova’da bu hafta hangi filmler izlendi?

Sinemaseverlerin yakından takip ettiği vizyona girecek filmler listesinde bu hafta birçok popüler yapım yer alıyor. Dram, korku, psikolojik gerilim, biyografi, komedi gibi farklı türlerde birbirinden keyifli filmleri sinemaseverleri bekliyor. Bu hafta Yalova sinemalarında yer alan filmler hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap ediyor Yalova’da bu hafta seyircileri bekleyen bilim-kurgu, dram, tarih, komedi ve animasyon türlerindeki birbirinden farklı yapımlar, 7’den 77’ye herkese hitap ediyor.

İşte bu hafta sinemada izleyebileceğiniz birbirinden kaliteli yapımlar:

Hayatımız Roman: Aslı ve Öykü polisten kaçarken bir tesadüf sonucu yolları Roman mahallesine düşer. Belli bir süre burada barınmak zorunda kalırlar. Suçsuz olduklarını ispatlamaları gerek ama bunu ancak mahallenin önde gelen abisi Veli onlara yardım eder ve suçsuz olduklarını ispatlar. Daha sonra Öykü ve Nihat arasında aşk çoktan başlamıştır.

Rahha: Karısını çok seven bir kral, kendi ölümünden sonra karısının başka bir kral ile birlikte olmasını istememektedir. Bu durumun gerçekleşmesini önlemek için kral, define cinlerinin atası ve en tehlikelisi olan Rahha ‘ya düğününde eşine hediye ettiği bileziği sunarak bir anlaşma yapar. Anlaşmaya göre kral öldüğünde Rahha kraliçeyi öldürecektir ve bilezik Rahha’ya kalacaktır. Ancak gerçekten öldüğünde Rahha, yaptıkları anlaşmaya uymaz ve kraliçeye büyü yaparak onu kalesi Azdavaz’a hapseder.

Süper Kahramanlar Sihirli Dünya: Çılgın süper kahraman Kwai Boo yanlışlıkla kendini boyutlar arası bir evrende bulur. Fakat bu bilinmez sihirli Dünya’da efsanevi Shu’nun altın asasını kaybeder. Bu nedenle o ve arkadaşları altın asayı tekrar bulmalıdır. Süper Kahramanlar geçmişin derinliklerinden yavaş yavaş yüzeye çıkan sihirli ve çılgın bir hazine avının peşinde sürüklenmeye başlarlar. Eninde sonunda sihirli altın asa bulunmalı ve ait olduğu müzeye iade edilmelidir.

Zavallılar: Bir bilim insanı tarafından hayata döndürülen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Bella, trajik bir şekilde ölür. Ancak sıra dışı bir bilim insanı olan Dr. Godwin Baxter beynini, bir bebeğin beyni ile değiştirerek onu hayata döndürür. Bexter’ın koruması altında olan Bella, etrafındaki dünyayı keşfetmek için kendini keşfetme yolculuğuna çıkar. Bu sırada onun yolu, becerikli ve ahlaksız bir avukat olan Duncan Wedderburn ile kesişir ve ikisi kıtalar arası çılgın bir maceraya atılır.

Son Şarkı - Ahmet'in Türküsü: Müzik dünyasının efsanevi ismi Ahmet Kaya’nın vatana dönüş hikayesini beyaz perde izleyicisiyle buluşturan filmde Ahmet Kaya’yı usta isim Celil Nalçakan canlandırıyor. Ahmet Kaya’nın hayatının dönüm noktalarını seyirci ile buluşturan filmde, 'Kimler Ahmet Kaya'yı hedef aldı?', 'Neden Ahmet Kaya?', 'Ahmet Kaya Paris'te neler yaşadı?', 'Ahmet Kaya vatan hasreti çekerken başka hangi acıları yaşadı?' gibi pek çok sorunun cevabı yer alıyor.

Altın Gaga ve Macera Çetesi: macera, dostluk ve umut dolu bir hikaye. Tavuklar arasında büyüyen küçük sevimli kartal Altıngaga, artık bir daha uçamayacağını düşünüyor ya da en azından ona böyle söylenmiş. Tanınmak için istekli olan Altıngaga, uçmayı öğrenir ve kız kardeşiyle birlikte bazı sırları çözmek için Kuşlar Şehri'ne gitmeye karar verirler. Altın Gaga ve Macera Çetesi, Kuşlar Şehri’ne geldiklerinde karşılarında yardıma ihtiyacı olan bir şehir bulurlar. Artık bu şehri kurtarmak Altıngaga ve arkadaşlarının görevi olur.

Rafadan Tayfa 4 Hayrimatör: Rafadan Tayfa serisinin dördüncü filminde; ekip bu defa, Ajan ve adamları tarafından kontrolden çıkarılmış olan Hayrimatör’ü kurtarmak için bir araya gelecektir. Uzaya çıkan en genç insan olan Hayri, oldukça meşhur olmuş; üstün zekâlı öğrencilerin alındığı bir bilim teknik okuluna kabul edilmiştir. Artık mahallede çok az vakit geçiriyor, vaktinin çoğunu kendi tabiri ile “Yüz Yılın İcadı” olan dev robot Hayrimatör’e harcıyordur.  Hayri, bir mühendislik harikası olarak tasarladığı halde Hayrimatör’ü çalıştıracak güç kaynağını bir türlü elde edememiştir.

Kral Şakir Devler Uyandı: Ünlü bir teknoloji firması, elektronik cihazların mobil hale gelip, yapay zeka ile hareket edebildikleri bir sistem geliştirmiştir. Şakir ve ailesi de bu firmanın yaptığı ürünlere hayranlık beslemektedir. Fakat Şirket’in sahibi Harun adındaki yatırımcı, geçmişte Şakir’in babaannesi olan arkeolog Seniha'nın önderliğinde keşif gezileri düzenlemiş ve tarihler öncesine ait bir taşı ortaya çıkarmıştır. Şakir ve ailesi hem kayıp olan babaanne Seniha'yı bulmaya çalışacak, hem de dünyayı kötü niyetli savaşçıdan korumaya çalışacaklardır.

Hayali: Doğup, büyüdüğü eve geri dönen ve orada beklenmedik durumlarla karşılaşan bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Bir kadın, aradan geçen yılların ardından çocukluğunun geçtiği eve geri döner. Burada çocukluğunda arkasında bıraktığı hayali arkadaşının çok gerçek olduğunu ve gittiğinden beri çok mutsuz olduğunu keşfeder.

Dune Çöl Gezegeni Bölüm İki: Dune 2 filminde, Paul Atreides (Timothée Chalamet) Arrakis gezegeni için mücadeleye devam ediyor ve Fremen halkının liderliğini üstleniyor. Paul, Harkonnen ailesinin saldırısından kurtulduktan sonra, Fremenlerle birlikte yaşamaya başlar. Fremenlerin yardımıyla, Arrakis'in kontrolüne yeniden sahip olmak ve evrenin kaderini değiştirmek için mücadele eder.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.