Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık tepeden tırnağa temizleniyor

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ağaç budama ve yol yıkama çalışması gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 00:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 00:47
Kaynak: Serap Polat
Çınarcık tepeden tırnağa temizleniyor

Mevsim şartlarına bağlı olarak yeşil dokunun daha sağlıklı gelişebilmesi için ilçe genelinde ağaç budama çalışması yapan belediye ekipleri, her yıl düzenli olarak yürütülen budama çalışmalarını bu yıl da gerçekleştiriyor.

Ağacın ömrünün uzatılması, estetik görüntüsünün ve hastalıklara karşı direncinin arttırılması amacıyla ilçe genelinde bölge bölge budama çalışmaları yürütülüyor.

İlçe merkezinde, park ve yeşil alanlarda ve sahil hattındaki ağaçlar budanarak hem gelişme süreleri hem de düzgün formda kalmaları amaçlanıyor. Ekipler ilçe genelinde bulunan ağaçlarda gençleştirme ve şekillendirme çalışmaları kapsamında ağaçların istenilen form, biçim, çiçeklenme ve sağlıklı gelişebilmeleri için belli periyotlarda budama çalışması yapıyor.

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca ana ve ara güzergahlarda yol yıkama çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdüren ekipler, caddeleri tazyikli su ile yıkayarak toz ve kirden arındırıyor. İlçe genelinde belli bir plan ve program çerçevesinde yol yıkama çalışmaları aralıksız devam edecek.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.