Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da bin 300 metrekare parke taş döşendi

Yalova'nın merkez ilçesine bağlı Kadıköy Belediyesi, yaz dönemini yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla en verimli şekilde değerlendirerek belde genelinde toplam bin 300 metrekare yeni kilitli parke taş döşemesi gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2026 00:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2026 00:54
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova’da bin 300 metrekare parke taş döşendi

Kadıköy Belediyesi, belde halkına daha modern ve konforlu bir ulaşım imkanı sunmak amacıyla altyapı ve üstyapı yatırımlarını kesintisiz sürdürüyor.

Yaz aylarını yol yapımı anlamında en üst seviyede verimlilikle değerlendiren belediye ekipleri, planlanan program dahilinde birçok noktada eş zamanlı mesai harcıyor.

Bu kapsamda yürütülen hummalı çalışmalar neticesinde Beyazıt 3 Sokak, Termal 29 Sokak, Termal Caddesi, Kamber Baba 16. Sokak, Mali Müşavirler Caddesi, Ahlat 5 Sokak, Doğu Sırtı 13 Sokak ve Kiremithane Caddesi başta olmak üzere beldenin ana arterleri ile ara sokaklarında toplam bin 300 metrekare kilitli parke yol yapımı ile bakım ve onarım işleri başarıyla tamamlandı.

Tamamlanan üstyapı hamleleri ve beldede devam eden yol çalışmaları hakkında teknik bilgiler veren Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, ulaşım kalitesini artırmaya odaklandıklarını belirtti. Belde sakinlerinin yaşam standardını yükseltmek için tüm ekiplerin sahada olduğunu ifade eden Başkan Tavşan, "Kadıköy Belediyesi olarak yaz aylarını yol yapımı anlamında en verimli şekilde değerlendirmek adına beldemizdeki yol bakım, onarım ve yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Bu çerçevede Beyazıt 3 Sokak, Termal 29 Sokak, Termal Caddesi, Kamber Baba 16. Sokak, Mali Müşavirler Caddesi, Ahlat 5 Sokak, Doğu Sırtı 13 Sokak ve Kiremithane Caddesi başta olmak üzere birçok cadde ve sokağımızda toplam bin 300 metrekare yeni parke yol yapımı ile bakım ve onarım çalışmalarını tamamladık. Vatandaşlarımızın daha güvenli, daha konforlu ve modern bir ulaşım ağına kavuşması için beldemizin dört bir yanında çalışmalarımızı büyük bir kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.