Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediyesi’nden sebze ve meyvede künye denetimi

Yalova Belediyesi Hal Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri, il genelinde pazar yerleri ve marketlerin sebze-meyve reyonlarında denetimlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2026 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2026 10:54
Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran
Yalova Belediyesi’nden sebze ve meyvede künye denetimi

Yalova Belediyesi Hal Müdürlüğü ekipleri, Sebze ve Meyveler ile Yeterli Arz ve Talep Derinliği Bulunan Diğer Malların Ticaretinin Düzenlenmesi Hakkında Kanun kapsamında gerçekleştirdikleri denetimlerde, satışa sunulan ürünlere ait barkodlu künye belgeleri kontrol edildi.

Yapılan incelemelerde, künye belgesi bulunmayan işletmeler hakkında mevzuat gereği tutanak tutuldu. Denetimlerin, ürünlerin kaynağının izlenebilirliği ve tüketici güvenliğinin sağlanması amacıyla titizlikle yürütüldüğü belirtildi.

Yalova Belediyesi yetkilileri, vatandaşların sağlıklı, güvenilir ve kayıtlı gıdaya ulaşabilmesi için sebze ve meyve künye denetimlerinin aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Mehmet Mirzacan Baran

Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.