Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Hülya Kaya ‘Koruyucu Aile Günü’nde çocuklarla buluştu

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın da katılıyla “30 Haziran Koruyucu Aile Günü” etkinliği düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 06:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 06:12
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Vali Hülya Kaya ‘Koruyucu Aile Günü’nde çocuklarla buluştu

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından “30 Haziran Koruyucu Aile Günü” kapsamında düzenlenen farkındalık etkinliğine: Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ile Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin başta olmak üzere kurum çalışanları, koruma altındaki çocuklar ve koruyucu aileler katıldı.

Vali Kaya, “Koruyucu aile sayımızın artmasını diliyorum”

“Hadi Yalova koruyucu aile olalım” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar ve koruyucu aileler protokolle birlikte yemek yiyip, sohbet etti. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın yakından ilgilendiği çocuklar açık havada oyun oynayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevginin en güzel bağ olduğunu vurgulayan Vali Hülya Kaya, etkinliğin ardından açıklama yaparak koruyucu aile sayısının artması temennisinde bulundu.

Tüm ailelerin Koruyucu Aile Gününü kutlayan Vali Kaya, “30 Haziran Koruyucu Aile Günü vesilesiyle koruyucu ailelerimiz ve onların göz bebekleri kıymetli yavrularımızla bir araya geldik. Aile bizim koruyucu zırhımız, yıkılmaz kalemiz ‘en’ ile başlayan yegâne tüm güzelliklerin kaynağı. Öyleyse sevgiyi paylaşmaya var mısınız? Size sevgiyle bakan gözleriyle mutluluğunuza ortak olan bazen mutluluğun ta kendisi olan bir çocukla… Can bağıyla bağlanan tüm ailelerimizin gününü kutluyorum. Koruyucu aile sayımızın artmasını diliyorum. İyi ki varsınız.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.