Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya ve Başkan Yele Çiftlikköy için yeni projeleri görüştü

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ile bir araya gelerek, Çiftlikköy'ü ileriye taşıyacak projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 04:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 04:17
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Vali Kaya ve Başkan Yele Çiftlikköy için yeni projeleri görüştü

Yerel seçimlerin ardından hızla projelerini hayata geçirmeye başlayan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, kurum ziyaretleri yaparak ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vermeye devam ediyor. vadettiği projeleri kısa sürede hayata geçirmeye başlayan ve ilçe sakinlerinin takdirini toplayan Başkan Yele, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı ziyaret etti.

“Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

Vali Kaya ile verimli bir görüşme gerçekleştirerek, Çiftlikköy'ü ileriye taşıyacak projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunan Başkan Yele, kendisini destekleyen Vali Hülya Kaya’ya teşekkür etti. Çiftlikköy’ü daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışmaya devam edeceklerini aktaran Başkan Adil Yele, “Çiftlikköy'ün geleceği için önemli konuları ele aldık ve ilçemizi daha da ileriye taşıyacak projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Valimizin destekleriyle, Çiftlikköy’ümüz için daha güzel yarınlar inşa edeceğimize inanıyorum. Hep birlikte el ele vererek, ilçemizi daha yaşanabilir, daha modern ve daha güçlü bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.