Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uzmanlar Koleji İlkokulu’nun öğrencileri Yürüyen Köşk’te

Uzmanlar Koleji İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yılını Yürüyen Köşk’te kutladı

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 14:44
Kaynak: Yalova Hayat
Uzmanlar Koleji İlkokulu’nun öğrencileri Yürüyen Köşk’te

Yalova Adliye Sarayı önünden kortej oluşturan minik öğrenciler; ellerinde Türk bayrakları ve anlamlı sözlerin bulunduğu pankartlarla, kalpten okudukları marşlarla Atatürk’ün evine yürüdü. Soğuk havaya rağmen öğrencilerin istekleri doğrultusunda düzenlenen yürüyüş, coşku içinde geçti.

Çocukların yürüyüşüne vatandaşlar da büyük ilgi gösterirken, Uzmanlar Koleji velileri de duygu dolu anlar yaşadılar. Yürüyen Köşk'te saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, şiirler, marşlar da söylendi.

Halk oyunları ve Atatürk valsi gerçekleştirildi. Yalova Belediyesi’nin teknik ve manevi olarak büyük destek verdiği programda öğrencilerin etkinlikleri büyük alkış aldı.
Gösterilerini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sergileyen minik 1.sınıfların coşku ve neşesi herkesi heyecanlandırdı. Öğrenciler sahnelerini alırken, aileleri ayrı bir heyecan yaşadı. Minikler, yeşil alanda sergiledikleri performans ile büyük beğeni topladı.

İstiklal Marşı okuyarak, şiirler söyleyen minikler alkışlandı. Söyledikleri şarkılar, sergiledikleri dans gösteriler ile renkli görüntüler oluşturdu. Program sonunda ellerinde Türk bayrakları ile marşlar söyleyen minikler, muhteşem bir gösteriye imza attı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.