Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova’da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104’üncü yılı Altınova’da coşku dolu törenlerle kutlandı

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 14:24
Kaynak: Hilal Baldemir
Altınova’da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Altınova Hükümet Konağı önünde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törene Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, Garnizon Komutan Temsilcisi, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Altınova İlçe Emniyet Müdür H. Kürşat Seçer, Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Fırat Zorlu, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, siyasi parti temsilcileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, dire amirleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Programda öğrencilerin sergilediği birbirinden renkli gösteriler büyük alkış aldı. Törenler, ödül töreni ile sona erdi.

Törenlerin ardından Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca ve Garnizon Komutanlığı Temsilcisi tebrikleri kabul etti.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.