Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokatlılar bayram coşkusu yaşadı

Yalova Tokatlılar Derneği üyeleri bayramlaşma programında bir araya geldiler. Yalova Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer İncebiz, “Yalova bizim diğer memleketimiz. Burada yaşayan Tokatlı hemşerilerimizle bir araya gelerek bayramlaştık. Bayramlar birlik ve beraberliklerin pekiştiği günlerdir” dedi

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 14:32
Kaynak: Yalova Hayat
Tokatlılar bayram coşkusu yaşadı

Yalova Tokatlılar Derneği üyeleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldiler. Dernek binasında gerçekleştirilen programda, Yalova'da yaşayan Tokatlı vatandaşlar bayramlaşarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Yalova Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer İncebiz, yaptığı konuşmada, “Yalova bizim diğer memleketimiz. Burada yaşayan Tokatlı hemşerilerimizle bir araya gelerek bayramlaştık. Bayramlar birlik ve beraberliklerin pekiştiği günlerdir. Bu vesileyle, tüm Tokatlı hemşerilerimin ve milletimizin bayramını kutluyorum” dedi.

Bayramlaşmanın ardından Tokatlı vatandaşlar, ikramlar eşliğinde uzun uzun sohbet ederek keyifli vakit geçirdiler. Yalova Tokatlılar Derneği üyeleri, bayramlaşma programının her yıl geleneksel olarak düzenleneceğini ve bu sayede Tokatlı hemşeriler arasındaki birliktelik ve beraberliğin daha da güçleneceğini ifade ettiler.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.