Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da 7 gün boyunca Turizm Haftası kutlanacak

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü,16-22 Nisan 2024 tarihleri arasında kutlanacak olan 48’inci Turizm Haftası etkinliklerini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 14:30
Kaynak: Serap Polat
Yalova’da 7 gün boyunca Turizm Haftası kutlanacak

Yalova’da 48’inci Turizm Haftası bir dizi etkinlikle kutlanacak. İlk gün olan 16 Nisan salı günü saat 13.30’da Deprem Anıtı önünden kortej yürüyüşü başlayacak.

Turizm sektör temsilcileri Yalova’da buluşacak

Yürüyüşün ardından saat 14.30’da Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulacak. TUFAG, YAFEM ve Kuzey Kafkas Derneklerinin folklor gösterilerini sunacağı programda Yalova Valisi Hülya Kaya başta olmak üzere protokol üyeleri tarafından turizm tesisleri, TÜRSAB, seyahat acentaları, kamp ve karavan derneklerinin alanda kurduğu tanıtım stantları ziyaret edilecek. 17 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’de çevre illerden gelen seyahat acentaları ile Yalova’daki seyahat acentalarının katılımıyla tanıtım gezisi düzenlenecek. Saat 20.00’de turizm sektör temsilcileri B2B toplantısını yapacak.

Doğa yürüyüşü ve fotomaraton çekimleri yapılacak

18 Nisan Perşembe günü saat 11.00’de Gazi Paşa Caddesi Akasya Parkında yelken, kürek takımı, dalış ve su jeti gösterileri yapılacak. Saat 20.00’de ise Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda şiir dinletisi sunulacak. 19 Nisan Cuma günü saat 14.00’de Yalova Üniversitesi Doğa Spor Kulübü öğrencileri ile doğaseverlerine yönelik Güneyköy ve Çıplakkaya arasında doğa yürüyüşü yapılarak yamaç paraşütü gösterisi sunulacak. 20 Nisan Cumartesi saat 10.00 ile 17.00 arasında Yalova Gezgin Fotoğrafçılar Derneği'nce Altınova Hersek'ten başlamak üzere Karaca Arboretum'a kadar fotomaraton çekimleri yapılacak.

 

Öğrenciler için tanıtım gezisi

21 Nisan Pazar günü saat 11.00’de Yalova Üniversitesi Turizm Bölümü öğrencileri ile Şaban Temuge Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine yönelik Hersek Lagünü, Kuş Gözlem Evi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi'ne ve Güney Köy'e tanıtım gezisi düzenlenecek. 22 Nisan Pazartesi günü saat 17.00’de Yalova Bisiklet Yıldızı Spor Kulübünce Yürüyen Köşk önünden başlayarak TİGEM'e kadar bisiklet turu yapılacak. Saat 20.30’da ise Yalova Musiki Derneği tarafından Raif Dinçkök Kültür Merkezi Konferans Salonunda Türk Sanat Müziği konseri verilecek.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.