Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde mezuniyet coşkusu

Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, 2024–2025 akademik yılı mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2025 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2025 13:56
Kaynak: Mustafa Turan
Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde mezuniyet coşkusu

Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nedret Yaşar, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ercan Altın, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahçekapılı, mezuniyet töreni öncesinde öğrencilerin hazırladığı mezuniyet sergisini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve öğrencileri tebrik etti.

Törende katılımcılara hitap eden Rektörümüz, “Sanat, sadece bir ifade biçimi değil; toplumların hafızası ve vicdanıdır. Mezunlarımızın bu bilinçle hareket edeceklerine inanıyorum.” sözleriyle öğrencileri kutladı. Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.