Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ömer Faydalı Caddesi’nde motor yağı paniği! Talaş dökerek kazayı önlediler

Yalova merkez Ömer Faydalı Caddesi’nde bir araçtan yola dökülen motor yağı paniğe neden oldu. Kazaya davetiye çıkartan motor yağı yola talaş dökülerek temizlendi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2025 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2025 11:07
Kaynak: Mustafa Turan
Ömer Faydalı Caddesi’nde motor yağı paniği! Talaş dökerek kazayı önlediler

Akıllara durgunluk veren olay dün Yalova merkez Ömer Faydalı Caddesi Özel Yalova (Uzmanlar) Hastanesi önünde yaşandı. Alınan bilgiye göre seyir halindeki bir araçtan arıza nedeniyle dökülen motor yağı yola yayıldı. Yola dökülen motor yağı yüzünden araçlar kaymaya başladı. Durumu fark eden sürücüler 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri yol güvenliğini alırken, Yalova Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de motor yağını temizlemek için çalışma başlattı. Motor yağını temizlemek için yola talaş döken itfaiye ekipleri facianın önüne geçti. Bir süre kontrollü olarak sağlanan trafikte her hangi bir kazanın yaşanmaması yüreklere su serpti.

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.