Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Emre Ürekli Merkez İlçe Başkanı oldu

Anahtar Parti (A Parti) Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Mustafa Emre Ürekli'yi Yalova Merkez İlçe Kurucu Başkanlığı'na atadı. Ürekli, mazbatasını alırken "Vatan davası için çalışacağız" mesajı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2025 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2025 12:38
Kaynak: YALOVA HAYAT
Mustafa Emre Ürekli Merkez İlçe Başkanı oldu

Anahtar Parti (A Parti) Yalova'da teşkilatlanma çalışmaları hız kazandı. Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu'nun imzasıyla Mustafa Emre Ürekli, Yalova Merkez İlçe Kurucu Başkanlığı görevine getirildi. Ürekli, mazbatasını partinin genel merkezinde düzenlenen törenle Ağıralioğlu'nun elinden aldı.

"ŞÖHRETSİZ LİYAKATLİLERİN SESİ OLACAĞIZ"

Görev sonrası sosyal medyadan açıklama yapan Ürekli, "Bu kutlu göreve layık görüldüğüm için Genel Başkanımız Sayın Yavuz Ağıralioğlu'na, Genel Başkan Yardımcımız Ayhan Erel'e ve İl Başkanımız Hüseyin Özdemir'e şükranlarımı sunuyorum. 'Şöhretsiz liyakatliler' olarak Yalova'mız için canla başla çalışacağız. Bu bir bayrak sevdası, bir vatan davasıdır" ifadelerini kullandı. Ürekli önümüzdeki günlerde A Parti Yalova Merkez İlçe yönetim kurulu asil ve yedek üye listesini hazırlayarak parti genel merkezinin onayına sunacak.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.