Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunlular Derneği, 12’nci Yayla Şenliği’ni gerçekleştirdi

Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Yalova Çotanaklar Spor Kulübü, İstihkam Tepe Piknik Alanı’nda 12’nci Geleneksel Yayla Şenliği düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 00:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 00:21
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Giresunlular Derneği, 12’nci Yayla Şenliği’ni gerçekleştirdi

Giresunlular Derneği ve Çotanakspor, 30 Haziran Pazar günü Elmalık Köyü İstihkam Tepe Şenlik Alanı’nda, kutlama etkinliği düzenledi.

Başkan Beytullah Avcı, Başkan Gürel’e plaket takdim etti

2023-2024 sezonu 2. Amatör Lig’in A Grubu Şampiyonu olan Yalova Çotanaklar Spor Kulübünün başarısını kutlamak ve Karadeniz kültürünün önemli bir parçası olan yayla şenliklerini Yalova’da yaşatmak adına yapılan etkinliğe: Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, dernek başkanları, siyasi partilerin temsilcileri dernek üyeleri ve Çotanaklar Spor Kulübü ekibi katıldı. Karadeniz yöresine ait halk oyunlarının oynandığı ve piknik yapılan şenlikte etkinliklerle Yeşim Civelek, Erdal Avcı, Yusuf Tepe, Rüştü Karpuz, Halil Çağman ve Ali Gedik birbirinden güzel şarkılarını hemşerileri için seslendirdi. Şenliğin bu kadar başarılı geçmesinde emeği geçen herkese, özellikle kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e teşekkür eden Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Beytullah Avcı, Başkan Gürel’e plaket takdim etti.

“Gelecek yıl da yine aynı coşkuyla bir araya gelmek dileğiyle”

Şenlikte konuşma yaparak, geleneklerini yaşatmak ve topluluk ruhunu güçlendirmek adına şenlik düzenlediklerini belirten Beytullah Avcı, “Sayın belediye başkanım, değerli meclis üyelerim, kıymetli sivil toplum kuruluşları temsilcileri, dernek başkanlarımız, çok değerli hemşerilerim ve kıymetli misafirlerimiz; Bu yıl İstihkam Tepe Yayla Şenliği’nde bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak, geleneklerimizi yaşatmak ve topluluk ruhumuzu güçlendirmek adına düzenlediğimiz bu etkinlik, sizlerin katılımı ve desteğiyle çok daha anlamlı hale geldi.  Şenliğimizin bu kadar başarılı geçmesinde emeği geçen herkese, özellikle de bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Mehmet Gürel’e şükranlarımı sunarım. Her birinizin varlığı ve desteğiyle bu özel gün, unutulmaz anılarla doldu. Kıymetli sanatçılarımıza, dernek üyelerimize, sponsorlarımıza, gönüllülerimize ve tüm katılımcılarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Gelecek yıl da yine aynı coşkuyla bir araya gelmek dileğiyle, hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim.” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.