Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Geleceğin sanatçıları Çiftlikköylü öğrencilerle buluştu

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi, okulun tanıtım faaliyetleri doğrultusunda gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Okul Müdürü Haydar Kılıç, öğretmenler ve öğrenciler bu kapsamda son olarak Çiftlikköy’de akıllardan silinmeyecek bir performansa imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2025 03:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2025 03:14
Kaynak: Murat Can Aytemur
Geleceğin sanatçıları Çiftlikköylü öğrencilerle buluştu

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi, tanıtım faaliyetleri kapsamında düzenlediği ilçe ziyaretlerine Çiftlikköy ile devam etti. Okul Müdürü Haydar Kılıç öncülüğünde ilçeye gelen öğretmen ve öğrenciler, Çiftlikköy’de sanat dolu bir güne imza attı. Müdür Haydar Kılıç burada ilk olarak Çiftlikköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Zeki Sitar'ı makamında ziyaret ederek çiçek takdiminde bulundu. Devamında ise Müzik ve Resim Kulüplerinin faaliyetleri çerçevesinde Çiftlikköy ilçesinde okuyan 8.sınıf öğrencilerine, okulu tanıtmak amacıyla Çiftlikköy Bahçeşehir Koleji Konferans Salonu’nda program gerçekleştirildi.

GENÇ YETENEKLER ALKIŞ TOPLADI

Çiftlikköy halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, lise öğrencileri müzik, resim ve sahne sanatları alanındaki yeteneklerini sergiledi. İlçe halkına açık olarak düzenlenen performans, izleyicilerden tam not aldı. Genç yeteneklerin sergilediği performans, izleyicilere adeta sanat şöleni yaşattı. Müzik Öğretmeni Hüsniye Doğan’ın sunuculuğunu yaptığı etkinlikte Müzik Bölümü Başkanı Sevil Özmen Gürsoy ve Resim Bölümü Başkanı Hakan Gültekin, okulu tanıtan sunumlarını yaptılar. Daha sonra müzik bölümü öğrencileri bireysel çalgı performanslarını, çalgı topluluğu performanslarını ve çoksesli koro performanslarını sergilediler. Okul Müdürü Haydar Kılıç’ın konuşmalarının ardından program soru-cevap kısmıyla sona erdi.

MÜDÜR KILIÇ EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Haydar Kılıç, gerçekleştirilen etkinlik sonrasında yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi, ‘’Çiftlikköy İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Zeki Sitar‘a, Bahçehir Koleji yetkililerine, Çiftlikköy ilçesindeki ortaokul müdürlerine, öğretmenlerine, öğrencilerine emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.